Marketing stagiaire

Berlin Packaging Netherlands, standplaats Wijchen, is op zoek naar een stagiaire ter versterking van het Marketing team. Ben jij iemand die het initiatief neemt, proactief te werk gaat en de uitdaging haalt uit aan het creëren van content, lanceren van campagnes en bijdragen aan beursorganisatie? Dan is dit de stageplek waar je naar op zoek bent!

vacature

32 – 40 uur

HBO commerciële richting

Beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Solliciteer

Eerst wat over de organisatie.

Berlin Packaging Netherlands B.V. is het Nederlands opererende bedrijf van Berlin Packaging, ‘s werelds grootste Hybrid Packaging Supplier® van glas, plastic en metalen verpakkingen en sluitingen. Als hybrid packaging supplier zijn we een one-stop-shop die de beste elementen van Design & Innovation, Manufacturing Solutions en Customer Solutions voor deze industrie samenbrengt:

 • Ontwerp en innovatie – Vormgeven aan de toekomst van verpakkingen. We hebben toegewijde innovatiecentra om de nieuwste en meest geschikte producten, vaak maatwerk, aan te bieden door aan de behoefte van de klant te voldoen. We zijn trots op onze eersteklas kwaliteitsprocedures en controlenormen, terwijl we gedurende het hele proces technische assistentie bieden.
 • Productieservices – We zorgen ervoor dat onze klanten de exacte verpakking krijgen die ze nodig hebben. We zijn voortdurend op zoek naar de beste partners om (duurzame) verpakkingen en sluitingen van topkwaliteit te kopen.
 • Klantoplossingen – Wij zorgen voor onze klanten. We optimaliseren de opslag, het beheer en de verzending van de producten van onze klanten dankzij een uitgebreid distributienetwerk van meer dan 130 locaties en een eersteklas voorraadbeheersysteem. We bieden onze klanten end-to-end oplossingen voor supply chain management en op maat gemaakte diensten met toegevoegde waarde.

Kortom, een dynamisch bedrijf met veel groeipotentie in de markten: food, wine & spirits, home care, farmaceutica, cosmetica, personal care, otc, sport nutrition en industrial.

Wat ga je bij ons doen?

De afdeling Marketing bestaat uit 2 collega’s en een manager. De in-house design studio (Studio 111) heeft momenteel 2 collega’s. Als marketing stagiaire krijg je de mogelijkheid om, naast je (afstudeer)opdracht(en), mee te werken aan veel facetten binnen de marketing afdeling van Berlin Packaging Netherlands:

 • Ondersteunen bij onze online communicatie en marketing, bijvoorbeeld de social media strategie, het opzetten van nieuwbrieven en het creëren van content voor de website;
 • Ondersteuning bieden aan onze events specialist zodat alle beurzen waar Berlin Packaging exposeert tot in de puntjes geregeld zijn. Denk hierbij aan het verzamelen van samples, het creëren van visitekaartjes en algehele organisatorische taken;
 • Bijdragen aan het up-to-date maken van onze trade materials;
 • Updaten van producten op de website;
 • Verdiepen in de SEO.

Wat neem je mee?

 • Je bent HBO student in een commerciële richting;
 • Ervaring met projectmanagement is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk. Duits is een pré;
 • Je bent een representatief, enthousiast, gedreven en creatief persoon de kwaliteit van ons product en aandacht voor onze klanten belangrijk vindt;
 • Je werkt graag samen met je team om zorg te dragen voor een optimaal resultaat.

Dit wordt jouw nieuwe werkplek.