Marketing Intern

Berlin Packaging Netherlands, standplaats Wijchen, is per direct op zoek naar versterking van het Marketing team. Ben jij iemand die het initiatief neemt, proactief te werk gaat en de uitdaging haalt uit aan het creëren van content, lanceren van campagnes en bijdragen aan beursorganisatie? Dan is dit de stageplek waar je naar op zoek bent!

vacature

32 – 40 uur

HBO Communicatie / Commerciële economie

Beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Solliciteer

You make this possible!

Als marketing intern ga je bijdragen aan veel facetten binnen de marketing afdeling van Berlin Packaging. Je gaat ondersteunen bij het lanceren van campagnes, draagt bij aan de social media strategie, ondersteunt bij beurzen en ga je je bezig houden met het creëren van content voor oa de website.

Als specifieke opdracht ga je ervoor dat er een proces in de organisatie neergezet wordt om alle trends en ontwikkelingen binnen de markten van Berlin Packaging nauwlettend in de gaten te houden. Dit doe je samen met de Design Studio (Studio 111), de Marketing afdeling en de Sales afdeling.

De afdeling Marketing bestaat uit 4 collega’s en een manager. De in-house design studio (Studio 111) heeft momenteel 2 collega’s maar ook daar is het de bedoeling dat er een of meerdere interns aan het werk zijn.

 • Ondersteunt onze online communicatie en marketing in bijvoorbeeld de Social media strategie, het opzetten van nieuwbrieven en het creëren van content voor de website
 • Ondersteunt onze events specialist zodat alle beurzen waar Berlin Packaging exposeert tot in de puntjes geregeld zijn. Denk hierbij aan het verzamelen van samples, het creëren van visitekaartjes en algehele organisatorische taken.
 • Je draagt bij aan het up-to-date maken van onze trade materials
 • Je draagt bij aan het updaten van de producten op de website
 • Je gaat ervoor zorgen dat binnen de Marketing / Studio binnen de organisatie het kenniscentrum wordt van trends / ontwikkelingen binnen de markt. Zowel digitaal als fysiek.
 • Met de afdeling marketing ga jij kijken hoe je analytische inzichten kunt vertalen naar trends / ontwikkelingen en marketing behoeften zodat hier op in te spelen is.
 • Je gaat je verdiepen in de SEO

You got this!

 • Je bent in het bent 3e of 4e jaar student aan de HBO op een commerciële afdeling
 • Je hebt ervaring met projectmanagement;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk. Duits is een pré;
 • Je bent een representatief, enthousiast, gedreven en creatief persoon, die net als wij, de kwaliteit van ons product en aandacht voor onze klanten belangrijk vindt;
 • Je werkt graag samen met je team om zorg te dragen voor een optimaal resultaat.

About Berlin Packaging.

Berlin Packaging Netherlands is specialist op het gebied van verpakkingen voor verschillende industrieën. Er werken meer dan 120 medewerkers en heeft een omzet van meer dan 150 miljoen euro. In Nederland hebben we 2 vestigingen, in Houten en in Wijchen (hoofdkantoor). Berlin Packaging Netherlands maakt deel uit van het in Chicago gevestigde Berlin Packaging. Wereldwijd zijn zij verantwoordelijk voor een omzet van maar liefst 1,6 miljard dollar! Berlin Packaging is distributeur in verschillende markten, waaronder de farmaceutische- en cosmetische industrie, foodindustrie en retail, en richten zich op het bieden van het juiste advies, innovatieve oplossingen en duurzaamheid waarbij de klantrelatie centraal staat. Naast gepersonaliseerde standaardproducten, maken ze ook volledig op maat gemaakte producten voor hun klanten.

Berlin Packaging Packaging is volop in beweging en heeft een groeidoelstelling voor de komende jaren!