Supply Coördinator

VACATURE OPEN

Ga direct naar:

Voltijd (40 uur)

HBO afgestudeerd in bedrijfskundige/logistieke richting

3-5 jaar werkervaring

Solliciteer

Hoe ziet jouw dag eruit?

Goeie vraag.

Jouw werkdag start tussen 8.00 en 09.00 uur. Na een kop koffie check je de gezamenlijke mailbox. Dagelijks heb je een overleg met de planner van onze leverancier. Hierin worden de lopende zaken besproken en worden vragen vanuit Customer Services doorgenomen.  Na dit overleg volgt een terugkoppeling aan CS en worden prioriteiten bepaald.

Voor de lunch zorg je ervoor dat alle wijzigingen zijn verwerkt in ons systeem en dat  bestellingen worden uitgestuurd. Rond half 1 geniet je samen met je collega’s van de gezamenlijk lunch waar je weer nieuwe energie opdoet voor de rest van de dag.

In de middag ga je verder met het beantwoorden van vragen van zowel je interne collega’s als vanuit de leverancier. Daarnaast komt er een spoed aanvraag binnen en hiervoor klim je direct in de telefoon. De dag vliegt voorbij en aan het eind van de dag check je nog even of je alle mails verwerkt hebt.

Taken

Als Supply Chain Medewerker zorg jij voor een efficiënte continuïteit van alle Logistieke en Supply Chain processen. Je bent de spil tussen de leverancier en andere Berlin afdelingen waaronder Customer Service. Je doet voorstellen en werkt mee het optimaliseren van het planningsproces.

 • Binnen het supply team ben jij verantwoordelijk voor jou aangewezen leveranciers;
 • Je draagt zorg voor de maximale beschikbaarheid- en leverperformance;
 • Het coördineren van de opvolging van levertijden en lopende orders;
 • Het bewaken en actie ondernemen bij levertijd overschrijding;
 • Het analyseren en optimaliseren van soms complexe goederenstromen;
 • Je maakt analyses en denkt mee in verbeterprocessen;
 • Je bewaakt de leveringen en voorraadniveaus;
 • Je streeft naar constante verbetering op het gebied van leverperformance, procesverbetering en kostenreductie

Afdeling

De organisatie bestaat een jong en dynamisch team waar elke dag weer nieuwe uitdagingen voor je klaar staan. In een informele werkomgeving krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en gauw meer verantwoordelijkheid op je te nemen. Het Supply Chain team bestaat uit 9 collega’s welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun eigen pakket leveranciers. Voor deze vacature zijn we specifiek op zoek naar een kandidaat welke verantwoordelijk gaat zijn voor één van onze grote leveranciers. Het is zaak dat je sterk in je schoenen staat en zowel goed kunt communiceren met deze leverancier als met de interne klant. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s van het Supply Team om samen processen te optimaliseren. Door de informele sfeer ga jij je snel thuis voelen in een grote internationale organisatie.

Wat vragen we van jou?

Een aantal dingen.
 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting bedrijfskunde / logistiek;
 • 3-5 jaar ervaring in Supply Chain en/of planning functies;
 • Je werkt graag planmatig en weet met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Je bent Commercieel gedreven;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Duitse taal is een pre;
 • Je hart gaat sneller kloppen van het oplossen van complexe processen en met jouw analytische blik weet jij deze te optimaliseren;
 • Je hebt ervaring met ERP-systemen, Exact is een pre.

Wat krijg je van ons?

Best veel.

Gezelligheid

Ook naast je werk wordt er geregeld het een en ander georganiseerd. Vaak uit zich dit in een gezellige vrijdagmiddagborrel die ook wel eens voortgezet wordt in de stad. En hou de woensdag van de vierdaagsefeesten maar alvast vrij in je agenda. Er wordt ook twee keer per jaar een feest voor het gehele bedrijf gegeven. In de zomer wordt het mooie weer gevierd met een gezellige barbecue tot in de late uurtjes.Vlak voor de jaarwisseling wordt het jaar op een leuke manier afgesloten met uitgebreid eten, feest en vaak met een hotelovernachting.

Gratis sporten

Je krijgt van ons een gratis sportabonnement om jezelf een beetje in shape te houden. Wij sporten geregeld samen. Om het nog mooier te maken mag je een half uur per week vrijblijvend besteden om te gaan sporten. Nu heb je echt geen enkel excuus meer om jezelf niet naar de sportschool te slepen.

Salaris

Je krijgt van ons een marktconform salaris. Daarbij is er genoeg mogelijkheid tot groei. Maar dat moet je wel zelf verdienen door middel van jezelf te bewijzen binnen onze organisatie. Ook bouw je bij ons een keurig pensioen op.

Ervaring

Werken binnen een organisatie als Berlin Packaging Netherlands is een groot leerproces. We zijn een snelgroeiende organisatie en dat betekent dat er zaken continu veranderen. Door met ons mee te groeien krijg je een enorme bak aan ervaring.

Jouw toekomstige werkplek

Toch?

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Vrij snel.
 • Jij solliciteert
  We bekijken je sollicitatie zorgvuldig en je weet vrij snel of we je uitnodigen voor een gesprek.

 • Je komt op gesprek
  Dit eerste gesprek zien we als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

 • Je loopt een halve dag mee
  Je komt bij ons een halve dag mee lopen om te kijken of je bij ons past. Maar vooral ook zodat jij kan zien of de functie bij jou past.

 • Je krijgt van ons een contractvoorstel
  Die we graag samen met jou ondertekenen.

 • Je komt bij ons werken
  Als wij vinden dat jij bij ons past, en jij wilt bij ons komen werken dan gaan we een mooie toekomst tegemoet samen.

Heb je nog vragen?

Kan haast niet.

Fleur Spies

Fleur Spies is de coördinator van de afdeling waar jij komt te werken. Heb je nog vragen over de afdeling, functie, voorwaarden of andere onderwerpen voor je solliciteert? Aarzel dan niet om even contact op te nemen met Fleur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.