Stage Industrial Designer

vacature

Bachelor- of masteropleiding, bij voorkeur in de richting Industrieel Ontwerpen

Beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Solliciteer

Eerst wat over de organisatie.

Wij zijn Studio 111, een innovatieve design studio die constant op zoek is naar nieuwe ontwikkelingen. Wij creëren verpakkingen voor verschillende markten zoals Personal Care, Wine & Spirits en Sports Nutrition. Wij werken samen met een breed scala aan klanten: van nieuwe en opkomende merken tot aan gevestigde bedrijven zoals Rituals. We willen onze klanten inspireren en verassen met de ontwerpmogelijkheden die we te bieden hebben. We zijn gevestigd in Chicago,
Milaan en hebben onlangs een kantoor geopend in Wijchen. Onze Studio maakt deel uit van Berlin Packaging en het is onze missie om dé toonaangevende verpakking design studio in Europa te zijn. We helpen onze klanten door een complete verpakkingsoplossing te bieden: van marktonderzoek en concept tot aan de
technische tekening. Tijdens deze ontwikkeling richten we ons op alle belangrijke aspecten zoals branding, functionaliteit en maakbaarheid. Bezoek studio111design.com om een indruk te krijgen van onze manier van werken en de projecten waaraan we hebben gewerkt

Over Berlin Packaging.

Berlin Packaging Netherlands B.V. is het Nederlands opererende bedrijf van Berlin Packaging, ‘s werelds grootste Hybrid Packaging Supplier® van glas, plastic en metalen verpakkingen en sluitingen. Als hybrid packaging supplier zijn we een one-stop-shop die de beste elementen van Design & Innovation, Manufacturing Solutions en Customer Solutions voor deze industrie samenbrengt:

  • Ontwerp en innovatie – Vormgeven aan de toekomst van verpakkingen. We hebben toegewijde innovatiecentra om de nieuwste en meest geschikte producten, vaak maatwerk, aan te bieden door aan de behoefte van de klant te voldoen. We zijn trots op onze eersteklas kwaliteitsprocedures en controlenormen, terwijl we gedurende het hele proces technische assistentie bieden.
  • Productieservices – We zorgen ervoor dat onze klanten de exacte verpakking krijgen die ze nodig hebben. We zijn voortdurend op zoek naar de beste partners om (duurzame) verpakkingen en sluitingen van topkwaliteit te kopen.
  • Klantoplossingen – Wij zorgen voor onze klanten. We optimaliseren de opslag, het beheer en de verzending van de producten van onze klanten dankzij een uitgebreid distributienetwerk van meer dan 130 locaties en een eersteklas voorraadbeheersysteem. We bieden onze klanten end-to-end oplossingen voor supply chain management en op maat gemaakte diensten met toegevoegde waarde.

Kortom, een dynamisch bedrijf met veel groeipotentie in de markten: food, wine & spirits, home care, farmaceutica, cosmetica, personal care, otc, sport nutrition en industrial.

Wat ga je bij ons doen?

Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om met ons samen te werken aan projecten die gericht zijn op verschillende fases in het ontwerpproces. Ook dagen we je uit om met nieuwe ideeën / projecten te komen en ons portfolio uit te breiden. We zijn op zoek naar een getalenteerde ontwerper die graag in een internationaal team wil samenwerken en gemotiveerd is om te groeien. Deze functie is beschikbaar vanaf september 2021 (eventuele andere startdata zijn bespreekbaar)

Wat neem je mee?

• Volgt momenteel een bachelor- of masteropleiding, bij voorkeur in de richting Industrieel Ontwerpen
• Design Sketching
• Gevoel voor stijl en vorm
• Photoshop, Illustrator & Indesign
• CAD (bij voorkeur Solidworks)
• Rendering (bij voorkeur Keyshot)
• MS Office-suite

Dit wordt jouw nieuwe werkplek.