Stage Industrial Designer

vacature
VACATURE OPEN

Ga direct naar:

Solliciteer

Over ons.

Wij zijn Studio 111, een innovatieve design studio die constant op zoek is naar nieuwe ontwikkelingen. Wij creëren verpakkingen voor verschillende markten zoals Personal Care, Wine & Spirits en Sports Nutrition. Wij werken samen met een breed scala aan klanten: van nieuwe en opkomende merken tot aan gevestigde bedrijven zoals Rituals. We willen onze klanten inspireren en verassen met de ontwerpmogelijkheden die we te bieden hebben. We zijn gevestigd in Chicago,
Milaan en hebben onlangs een kantoor geopend in Wijchen. Onze Studio maakt deel uit van Berlin Packaging en het is onze missie om dé toonaangevende verpakking design studio in Europa te zijn. We helpen onze klanten door een complete verpakkingsoplossing te bieden: van marktonderzoek en concept tot aan de
technische tekening. Tijdens deze ontwikkeling richten we ons op alle belangrijke aspecten zoals branding, functionaliteit en maakbaarheid. Bezoek studio111design.com om een indruk te krijgen van onze manier van werken en de projecten waaraan we hebben gewerkt

Hoe ziet jouw dag eruit?

Goeie vraag.

Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om met ons samen te werken aan projecten die gericht zijn op verschillende fases in het ontwerpproces. Ook dagen we je uit om met nieuwe ideeën / projecten te komen en ons portfolio uit te breiden. We zijn op zoek naar een getalenteerde ontwerper die graag in een internationaal team wil samenwerken en gemotiveerd is om te groeien. Deze functie is beschikbaar vanaf september 2021 (eventuele andere startdata zijn bespreekbaar)

Wat vragen wij van jou?

Een aantal dingen.

• Volgt momenteel een bachelor- of masteropleiding, bij voorkeur in de richting Industrieel Ontwerpen
• Design Sketching
• Gevoel voor stijl en vorm
• Photoshop, Illustrator & Indesign
• CAD (bij voorkeur Solidworks)
• Rendering (bij voorkeur Keyshot)
• MS Office-suite

From Berlin Packaging, for you.

Naast een fijn team en een dynamische omgeving, vinden wij een goede balans tussen werk en ontspanning belangrijk! Daarom ben je naast onze 26 vakantiedagen ook vrij tussen kerst en oud & nieuw, plus de dag na Hemelvaart. Daarnaast krijg je van ons een sport abonnement en hebben we flexibel in te delen werktijden. Wil jij je persoonlijk of in jouw functie ontwikkelen? Dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. Sterker nog: dit vinden we belangrijk!

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden ontvang je een goed salaris en zorgen we voor de benodigde apparatuur om je werk goed te kunnen uitvoeren. Lunchen doen we vaak samen in onze gezellige kantine. Vrijdags wordt er vaak een drankje gedronken en worden we beloond met zeker 2 feestjes per jaar!

Heb je interesse? Mail dan je cv met motivatie naar [email protected] We zien er naar uit om kennis te maken!

Jouw toekomstige werkplek

Toch?

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Vrij snel.
 • Jij solliciteert
  We bekijken je sollicitatie op de vacature zorgvuldig en je weet vrij snel of we je uitnodigen voor een gesprek.

 • Je komt op gesprek
  Dit eerste gesprek zien we als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

 • Je loopt een halve dag mee
  Je komt bij ons een halve dag mee lopen om te kijken of je bij ons past. Maar vooral ook zodat jij kan zien of de functie bij jou past.

 • Je krijgt van ons een contractvoorstel
  Die we graag samen met jou willen ondertekenen.

 • Je komt bij ons werken
  En dan gaan we een mooie toekomst tegemoet samen.