Stage Industrial Designer

vacature
VACATURE OPEN

Ga direct naar:

Solliciteer

Over ons.

Wij zijn Studio 111, een innovatieve design studio die constant op zoek is naar nieuwe ontwikkelingen. Wij creëren verpakkingen voor verschillende markten zoals Personal Care, Wine & Spirits en Sports Nutrition. Wij werken samen met een breed scala aan klanten: van nieuwe en opkomende merken tot aan gevestigde bedrijven zoals Rituals. We willen onze klanten inspireren en verassen met de ontwerpmogelijkheden die we te bieden hebben. We zijn gevestigd in Chicago,
Milaan en hebben onlangs een kantoor geopend in Wijchen. Onze Studio maakt deel uit van Berlin Packaging en het is onze missie om dé toonaangevende verpakking design studio in Europa te zijn. We helpen onze klanten door een complete verpakkingsoplossing te bieden: van marktonderzoek en concept tot aan de
technische tekening. Tijdens deze ontwikkeling richten we ons op alle belangrijke aspecten zoals branding, functionaliteit en maakbaarheid. Bezoek studio111design.com om een indruk te krijgen van onze manier van werken en de projecten waaraan we hebben gewerkt

Hoe ziet jouw dag eruit?

Goeie vraag.

Je krijgt de verantwoordelijkheid en vrijheid om met ons samen te werken aan projecten die gericht zijn op verschillende fases in het ontwerpproces. Ook dagen we je uit om met nieuwe ideeën / projecten te komen en ons portfolio uit te breiden. We zijn op zoek naar een getalenteerde ontwerper die graag in een internationaal team wil samenwerken en gemotiveerd is om te groeien. Deze functie is beschikbaar vanaf september 2021 (eventuele andere startdata zijn bespreekbaar)

Wat vragen wij van jou?

Een aantal dingen.

• Volgt momenteel een bachelor- of masteropleiding, bij voorkeur in de richting Industrieel Ontwerpen
• Design Sketching
• Gevoel voor stijl en vorm
• Photoshop, Illustrator & Indesign
• CAD (bij voorkeur Solidworks)
• Rendering (bij voorkeur Keyshot)
• MS Office-suite

Wat krijg je van ons?

Best veel.

Gezelligheid

Ook naast je werk wordt er geregeld het een en ander georganiseerd. Vaak uit zich dit in een gezellige vrijdagmiddagborrel die ook wel eens voortgezet wordt in de stad. En hou de woensdag van de vierdaagsefeesten maar alvast vrij in je agenda. Er wordt ook twee keer per jaar een feest voor het gehele bedrijf gegeven. In de zomer wordt het mooie weer gevierd met een gezellige barbecue tot in de late uurtjes.Vlak voor de jaarwisseling wordt het jaar op een leuke manier afgesloten met uitgebreid eten, feest en vaak met een hotelovernachting.

Gratis sporten

Je krijgt van ons een gratis sportabonnement om jezelf een beetje in shape te houden. Wij sporten geregeld samen. Om het nog mooier te maken mag je een half uur per week vrijblijvend besteden om te gaan sporten. Nu heb je echt geen enkel excuus meer om jezelf niet naar de sportschool te slepen.

Salaris

Je krijgt van ons een marktconform salaris. Daarbij is er genoeg mogelijkheid tot groei. Maar dat moet je wel zelf verdienen door middel van jezelf te bewijzen binnen onze organisatie. Ook bouw je bij ons een keurig pensioen op.

Ervaring

Werken binnen een organisatie als Berlin Packaging Netherlands is een groot leerproces. We zijn een snelgroeiende organisatie en dat betekent dat er zaken continu veranderen. Door met ons mee te groeien krijg je een enorme bak aan ervaring.

Jouw toekomstige werkplek

Toch?

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Vrij snel.
 • Jij solliciteert
  We bekijken je sollicitatie op de vacature zorgvuldig en je weet vrij snel of we je uitnodigen voor een gesprek.

 • Je komt op gesprek
  Dit eerste gesprek zien we als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

 • Je loopt een halve dag mee
  Je komt bij ons een halve dag mee lopen om te kijken of je bij ons past. Maar vooral ook zodat jij kan zien of de functie bij jou past.

 • Je krijgt van ons een contractvoorstel
  Die we graag samen met jou willen ondertekenen.

 • Je komt bij ons werken
  En dan gaan we een mooie toekomst tegemoet samen.