Office Support (40 uur)

Berlin Packaging Netherlands, standplaats Wijchen, is per direct op zoek naar versterking van het Supply team. Ben jij graag een spin in het web? Ben jij iemand die foutloos te werk gaat? Haal jij energie uit administratieve werkzaamheden en contact hebben met je collega’s? Dan is dit de baan voor jou!

vacature

40 uur

MBO (+) opleiding afgerond

Beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Solliciteer

You make this possible!

 • Je bent verantwoordelijk voor het optimaal ondersteunen van de afdeling Supply;
 • Je verwerkt o.a. pendels en pakbonnen, maar boekt ook ontvangsten, verstuurt samples en werkt technische tekeningen bij;
 • Je fungeert als back-up voor het aanmaken van nieuwe artikelen;
 • Je beantwoordt de telefoon, ontvangt gasten en zorgt voor een opgeruimde ontvangstruimte. Kortom, je bent ons visitekaartje;
 • Je draagt zorg voor het voorraadbeheer van de kantoorartikelen;
 • Je hebt contact met alle medewerkers, wat jou tot een spin in het web maakt.

You got this!

 • Je hebt een afgeronde MBO (+) opleiding;
 • Je hebt ervaring in administratieve werkzaamheden;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent proactief, nauwkeurig en gedreven;
 • Je bewaakt het overzicht en schiet altijd jouw team te hulp om bij te dragen aan een goed resultaat;
 • Je bent enthousiast en representatief.

From Berlin Packaging, for you.

Naast een fijn team en een dynamische omgeving, vinden wij een goede balans tussen werk en ontspanning belangrijk! Daarom ben je naast onze 26 vakantiedagen ook vrij tussen kerst en oud & nieuw, plus de dag na Hemelvaart. Om ervoor te zorgen dat je zowel lichamelijk als geestelijk fit kunt blijven, krijg je van ons een gratis sport abonnement. Wil jij je persoonlijk of in jouw functie ontwikkelen? Dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. Sterker nog: dit vinden we belangrijk!

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden ontvang je een goed salaris en zorgen we voor de benodigde apparatuur om je werk goed te kunnen uitvoeren. Lunchen doen we vaak samen in onze gezellige kantine. Vrijdags wordt er vaak een drankje gedronken en worden we beloond met zeker 2 feestjes per jaar!

Kun jij niet wachten om aan te sluiten? Reageer dan snel!

About Berlin Packaging.

Berlin Packaging Netherlands is de specialist op het gebied van verpakkingen voor verschillende industrieën. Er werken meer dan 120 medewerkers en heeft een omzet van meer dan 150 miljoen euro. In Nederland hebben we 2 vestigingen, in Houten en in Wijchen (hoofdkantoor). Berlin Packaging Netherlands maakt deel uit van het in Chicago gevestigde Berlin Packaging. Wereldwijd zijn zij verantwoordelijk voor een omzet van maar liefst 1,6 miljard dollar! Berlin Packaging is distributeur in verschillende markten, waaronder de farmaceutische- en cosmetische industrie, foodindustrie en retail en richten zich op het bieden van het juiste advies, innovatieve oplossingen en duurzaamheid waarbij de klantrelatie centraal staat. Naast gepersonaliseerde standaardproducten, maken ze ook volledig op maat gemaakte producten voor hun klanten.

Berlin Packaging is volop in beweging en heeft een groeidoelstelling voor de komende jaren!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.