Customer Service Projectteam (32-40 uur)

Berlin Packaging Netherlands, standplaats Wijchen, is per direct op zoek naar versterking van het Customer Service Projectteam. Ben jij graag hét aanspreekpunt voor één van onze grote klanten in de Cosmetica industrie? Ben je graag onderdeel van een team, maar houd je ook graag de touwtjes in handen, zodat verkoop-, logistieke- en administratieve werkzaamheden soepel verlopen? Dan is dit de baan voor jou!

32-40 uur

MBO+ of HBO afgestudeerd in commerciële richting

Beheerst Nederlandse en Engelse taal

Solliciteer

You make this possible!

 • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
 • Je bent verantwoordelijk voor verkoop-, logistieke en administratieve werkzaamheden. Denk aan het in de gaten houden van voorraadposities, verwerken van nieuwe artworks en coördineren van transport;
 • Je denkt mee met onze klant en draagt zorg voor een goed professioneel contact met een flinke dosis enthousiasme. Kortom, je zorgt voor een goede relatie;
 • Je verwerkt forecasts en anticipeert op de klantbehoefte voor komende 6 maanden;
 • Je bent een spin in het web en zorgt voor een goed lopend proces omtrent onze klant en de producten, waaronder het samenstellen van de planning met onze Supply afdeling.

You got this!

 • Je hebt een afgeronde MBO+ of HBO opleiding in een commerciële richting of projectmanagement;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke rol en begrijpt hoe de processen binnen een organisatie werken;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent vaardig met Microsoft Office;
 • Je bent enthousiast en representatief;
 • Je krijgt er energie van, dat alles voor de klant goed en tijdig geregeld is. Dit in samenwerking met jouw collega’s!

From Berlin Packaging, for you.

Naast een fijn team en een dynamische omgeving, vinden wij een goede balans tussen werk en ontspanning belangrijk! Daarom ben je naast onze 26 vakantiedagen ook vrij tussen kerst en oud & nieuw, plus de dag na Hemelvaart. Om ervoor te zorgen dat je zowel lichamelijk als geestelijk fit kunt blijven, krijg je van ons een gratis sportabonnement. Wil jij je persoonlijk of in jouw functie ontwikkelen? Dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. Sterker nog: dit vinden we belangrijk!

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden ontvang je een goed salaris en zorgen we voor de benodigde apparatuur om je werk goed te kunnen uitvoeren. Lunchen doen we vaak samen in onze gezellige kantine. Vrijdags wordt er vaak een drankje gedronken en worden we beloond met zeker 2 feestjes per jaar!

Kun jij niet wachten om aan te sluiten? Reageer dan snel!

About Berlin Packaging.

Berlin Packaging Netherlands is de specialist op het gebied van verpakkingen voor verschillende industrieën. Er werken meer dan 120 medewerkers en heeft een omzet van meer dan 150 miljoen euro. In Nederland hebben we 2 vestigingen, in Houten en in Wijchen (hoofdkantoor). Berlin Packaging Netherlands maakt deel uit van het in Chicago gevestigde Berlin Packaging. Wereldwijd zijn zij verantwoordelijk voor een omzet van maar liefst 1,6 miljard dollar! Berlin Packaging is distributeur in verschillende markten, waaronder de farmaceutische- en cosmetische industrie, foodindustrie en retail en richten zich op het bieden van het juiste advies, innovatieve oplossingen en duurzaamheid waarbij de klantrelatie centraal staat. Naast gepersonaliseerde standaardproducten, maken ze ook volledig op maat gemaakte producten voor hun klanten.

Berlin Packaging is volop in beweging en heeft een groeidoelstelling voor de komende jaren!