Assistent Controller

vacature

32 – 40 uur

HBO opleiding op het gebied van bedrijfseconomie of aanverwant

Minimaal 3 jaar relevante ervaring

€ 4.500 –  € 5.000

Solliciteer

Eerst wat over de organisatie.

Berlin Packaging Netherlands B.V. is het Nederlands opererende bedrijf van Berlin Packaging, ‘s werelds grootste Hybrid Packaging Supplier® van glas, plastic en metalen verpakkingen en sluitingen. Als hybrid packaging supplier zijn we een one-stop-shop die de beste elementen van Design & Innovation, Manufacturing Solutions en Customer Solutions voor deze industrie samenbrengt:

 • Ontwerp en innovatie – Vormgeven aan de toekomst van verpakkingen. We hebben toegewijde innovatiecentra om de nieuwste en meest geschikte producten, vaak maatwerk, aan te bieden door aan de behoefte van de klant te voldoen. We zijn trots op onze eersteklas kwaliteitsprocedures en controlenormen, terwijl we gedurende het hele proces technische assistentie bieden.
 • Productieservices – We zorgen ervoor dat onze klanten de exacte verpakking krijgen die ze nodig hebben. We zijn voortdurend op zoek naar de beste partners om (duurzame) verpakkingen en sluitingen van topkwaliteit te kopen.
 • Klantoplossingen – Wij zorgen voor onze klanten. We optimaliseren de opslag, het beheer en de verzending van de producten van onze klanten dankzij een uitgebreid distributienetwerk van meer dan 130 locaties en een eersteklas voorraadbeheersysteem. We bieden onze klanten end-to-end oplossingen voor supply chain management en op maat gemaakte diensten met toegevoegde waarde.

Kortom, een dynamisch bedrijf met veel groeipotentie in de markten: food, wine & spirits, home care, farmaceutica, cosmetica, personal care, otc, sport nutrition en industrial.

Werken bij Berlin Packaging.

Maar wat maakt werken bij Berlin Packaging dan zo leuk? Werken bij Berlin Packaging betekent werken in een fijne en sfeervolle werkomgeving! De eerste week ervaart iedere nieuwe medewerker als ontvangen worden in een ‘warm bad’. We vinden het belangrijk dat je je kunt ontwikkelen, zowel persoonlijk als op werkgebied. Daar investeren we ook in. Je komt te werken bij ‘s werelds grootste verpakkingsspecialist die volop in ontwikkeling en beweging is! Een grote speler, maar wel de fijne informele sfeer en gezelligheid. Je draagt bij aan de nieuwste, mooiste maar ook duurzame verpakkingen die ervoor zorgen dat onze klanten voorop lopen in de markt.

 • Flexibel in te delen werktijden;
 • Een salaris tussen € 4.500 en € 5.000 bruto/maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring);
 • 26 vakantiedagen, daarnaast krijg je de dagen tussen kerst en oud & nieuw, plus de dag na Hemelvaart van ons;
 • Gezond zijn vinden wij belangrijk. Daarom krijg je van ons een sport abonnement;
 • Pensioenregeling.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden zorgen we voor de benodigde apparatuur om je werk goed te kunnen uitvoeren. Lunchen doen we vaak samen in onze gezellige kantine, tegen een kleine vergoeding geniet je dagelijks van een uitgebreide lunch. Ook is er dagelijks vers fruit. Vrijdags wordt er vaak een drankje gedronken en in de vorm van diverse uitjes, borrels en feestjes hebben we ook plezier met elkaar buiten kantoor.

Graag nodigen wij je uit om met ons het gesprek aan te gaan en Berlin Packaging zelf te ervaren!

Wat ga je bij ons doen?

Je bent verantwoordelijk voor het goed opstarten, leiden, begeleiden en afronden van verschillende (terugkerende) financiële projecten, zoals voorraad en omzetrapportages en analyses. Ondersteuning in alle facetten van het maandafsluitingsproces en het jaarrekeningproces is onderdeel van je standaard taken. Ook zijn cashflow en debiteurenbeheer onderdeel van je dag en weektaken. Je draagt zorg voor een goede beantwoording van financiële vraagstukken in en voor de organisatie wereldwijd. Ook draag je je steentje bij waar nodig als collega’s op bepaalde momenten handen tekort komen. Kortom, je draagt zorg voor een complete, kloppende en up-to-date financiële administratie samen met het hele Finance team.

Wat neem je mee?

 • Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde HBO opleiding op het gebied van bedrijfseconomie of aanverwant;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het zelfstandig uitvoeren van projecten en het voeren van contacten rondom de financiële administratie;
 • Het werken met Exact Globe, Power BI en met Excel is bekend terrein;
 • De periode afsluitingen en jaarrekeningtrajecten leveren voor jou geen verrassingen meer op;
 • Ervaring met Onestream is een pré;
 • Kennis op het gebied van BTW in diverse landen is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré.

Heb je interesse? Mail dan je cv met motivatie naar [email protected] We zien er naar uit om kennis te maken!

Dit wordt jouw nieuwe werkplek.