Accountmanager Personal Care

vacature

32 – 40 uur

Afgeronde commerciële HBO opleiding of aanverwant

Minimaal 2 – 5 jaar relevante ervaring

Marktconform salaris

Solliciteer

Eerst wat over de organisatie.

Berlin Packaging Netherlands B.V. is het Nederlands opererende bedrijf van Berlin Packaging, ‘s werelds grootste Hybrid Packaging Supplier® van glas, plastic en metalen verpakkingen en sluitingen. Als hybrid packaging supplier zijn we een one-stop-shop die de beste elementen van Design & Innovation, Manufacturing Solutions en Customer Solutions voor deze industrie samenbrengt:

  • Ontwerp en innovatie – Vormgeven aan de toekomst van verpakkingen. We hebben toegewijde innovatiecentra om de nieuwste en meest geschikte producten, vaak maatwerk, aan te bieden door aan de behoefte van de klant te voldoen. We zijn trots op onze eersteklas kwaliteitsprocedures en controlenormen, terwijl we gedurende het hele proces technische assistentie bieden.
  • Productieservices – We zorgen ervoor dat onze klanten de exacte verpakking krijgen die ze nodig hebben. We zijn voortdurend op zoek naar de beste partners om (duurzame) verpakkingen en sluitingen van topkwaliteit te kopen.
  • Klantoplossingen – Wij zorgen voor onze klanten. We optimaliseren de opslag, het beheer en de verzending van de producten van onze klanten dankzij een uitgebreid distributienetwerk van meer dan 130 locaties en een eersteklas voorraadbeheersysteem. We bieden onze klanten end-to-end oplossingen voor supply chain management en op maat gemaakte diensten met toegevoegde waarde.

Kortom, een dynamisch bedrijf met veel groeipotentie in de markten: food, wine & spirits, home care, farmaceutica, cosmetica, personal care, otc, sport nutrition en industrial.

Werken bij Berlin Packaging.

Maar wat maakt werken bij Berlin Packaging dan zo leuk?

  • Een fijn team, een informele sfeer en een dynamische omgeving;
  • Wil jij je persoonlijk of in jouw functie ontwikkelen? Dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. Sterker nog: dit vinden we belangrijk;
  • Flexibel in te delen werktijden;
  • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
  • 26 vakantiedagen, daarnaast krijg je de dagen tussen kerst en oud & nieuw, plus de dag na Hemelvaart van ons;
  • Gezond zijn vinden wij belangrijk. Daarom krijg je van ons een sport abonnement;
  • Pensioenregeling.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden zorgen we voor de benodigde apparatuur om je werk goed te kunnen uitvoeren. Lunchen doen we vaak samen in onze gezellige kantine. Vrijdags wordt er vaak een drankje gedronken en we worden beloond met zeker 2 feestjes per jaar!

Wat ga je bij ons doen?

Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand in een bepaalde regio en gericht op het personal care segment. Ook zorg je voor new business door proactief op zoek te gaan naar nieuwe klanten. Je werkt op basis van een target en zoekt continue naar mogelijkheden om onze klanten en prospects optimaal te kunnen bedienen en adviseren. Je bent creatief in je verkoopmogelijkheden en zorgt ervoor dat de klant van begin tot eind geholpen en ontzorgd wordt in een goede samenwerking met onze binnendienst.

Je krijgt energie van het verkopen van onze producten en het tevreden houden van onze klanten. Reizen en het staan op beurzen zijn onderdeel van deze functie. Naast het verkopen zorg je ook voor een goede relatie met je interne collega’s en een goede vastlegging van gesprekken en andere data. Betrokkenen weten wat er speelt bij jouw klanten, zodat een optimale samenwerking gerealiseerd kan worden.

Wat neem je mee?

Je bent in het bezit van een afgeronde commerciële HBO opleiding of aanverwant. Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar succesvolle werkervaring als accountmanager. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met personal care. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits is een pré.

Verder ben je iemand die bruist van de energie en weet jouw enthousiasme over te brengen op jouw klanten. Je bent resultaatgericht, een echte teamplayer en hebt goede communicatieve vaardigheden, waarbij je kunt luisteren naar wat de klant nodig heeft en weet hier op een goede en creatieve manier op in te spelen. ‘Doen wat je zegt en zeggen wat je doet’, is een motto wat bij jou past en wat je ook nastreeft. Dit geldt richting jouw klant, maar ook naar de interne organisatie. Verder voel je je thuis in een internationale, groeiende, dynamische organisatie die volop in beweging is.

Heb je interesse? Mail dan je cv met motivatie naar  [email protected] We zien er naar uit om kennis te maken!

Dit wordt jouw nieuwe werkplek.