Account Coördinator Wijchen

vacature
VACATURE OPEN

Ga direct naar:

Voltijd

Commerciële HBO opleiding afgerond

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring

Doorgroeimogelijkheden

Solliciteer

Hoe ziet jouw dag eruit?

Goeie vraag.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en dus ons visitekaartje! Je werkt op een dynamische afdeling met ruim 25 collega’s waarop geen dag hetzelfde is. Je biedt vanuit jouw rol ondersteuning aan onze Accountmanagers en doet dit in een (regio)team op de afdeling Customer Service. Jij houd je vanuit de binnendienst actief bezig met alle voorkomende verkoop- en administratieve werkzaamheden. Van het opstellen van offertes tot het meedenken met en adviseren van onze klanten. Dit alles op een professionele wijze met een flinke dosis enthousiasme! Je pleegt geen acquisitie, maar bent wel in staat om commerciële kansen te zien en deze te benutten. Verder werk je op een informele wijze samen met alle afdelingen binnen onze organisatie, om te zorgen voor een goed lopend proces omtrent onze klanten en producten.

Verder ben je onder andere verantwoordelijk voor de volgende verkoopwerkzaamheden:

 • Je onderhoudt commercieel contact met jouw klanten en zorgt voor een goede relatie
 • Je verstuurt de opgevraagde monsters en zorgt voor opvolging hiervan
 • Je stelt nauwkeurig offertes op en verwerkt deze
 • Je boekt de geplaatste orders in, volgt deze op en werkt deze af
 • Je signaleert verkoopkansen en volgt deze op

Wat vragen we van jou?

Een aantal dingen.
 • Dat je een commerciële HBO opleiding hebt afgerond.

 • Je minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt

 • Dat je de Engelse taal goed beheerst
  (We zijn op dit moment specifiek op zoek naar iemand die ook de Duitse taal spreekt)

 • Dat je een goede kennis hebt van Microsoft Office.

 • Dat je stressbestendig bent.

Wat krijg je van ons?

Best veel.

Gezelligheid

Ook naast je werk wordt er geregeld het een en ander georganiseerd. Vaak uit zich dit in een gezellige vrijdagmiddagborrel die ook wel eens voortgezet wordt in de stad. En hou de woensdag van de vierdaagsefeesten maar alvast vrij in je agenda. Er wordt ook twee keer per jaar een feest voor het gehele bedrijf gegeven. In de zomer wordt het mooie weer gevierd met een gezellige barbecue tot in de late uurtjes.Vlak voor de jaarwisseling wordt het jaar op een leuke manier afgesloten met uitgebreid eten, feest en vaak met een hotelovernachting.

Gratis sporten

Je krijgt van ons een gratis sportabonnement om jezelf een beetje in shape te houden. Wij sporten geregeld samen. Om het nog mooier te maken mag je een half uur per week vrijblijvend besteden om te gaan sporten. Nu heb je echt geen enkel excuus meer om jezelf niet naar de sportschool te slepen.

Salaris

Je krijgt van ons een marktconform salaris. Daarbij is er genoeg mogelijkheid tot groei. Maar dat moet je wel zelf verdienen door middel van jezelf te bewijzen binnen onze organisatie. Ook bouw je bij ons een keurig pensioen op.

Ervaring

Werken binnen een organisatie als Berlin Packaging Netherlands is een groot leerproces. We zijn een snelgroeiende organisatie en dat betekent dat er zaken continu veranderen. Door met ons mee te groeien krijg je een enorme bak aan ervaring.

Jouw toekomstige werkplek

Toch?

Hoe gaat de sollicitatieprocedure?

Vrij snel.
 • Jij solliciteert
  We bekijken je sollicitatie op de vacature zorgvuldig en je weet vrij snel of we je uitnodigen voor een gesprek.

 • Je komt op gesprek
  Dit eerste gesprek zien we als een kennismaking. We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.

 • Je loopt een halve dag mee
  Je komt bij ons een halve dag mee lopen om te kijken of je bij ons past. Maar vooral ook zodat jij kan zien of de functie bij jou past.

 • Je krijgt van ons een contractvoorstel
  Die we graag samen met jou willen ondertekenen.

 • Je komt bij ons werken
  En dan gaan we een mooie toekomst tegemoet samen.