Account Coördinator Personal Care (32-40 uur)

32 – 40 uur

MBO+ of HBO afgestudeerd in commerciële richting

Minimaal 2 jaar ervaring

Markt conform salaris

Solliciteer

Eerst wat over de organisatie.

Berlin Packaging Netherlands B.V. is het Nederlands opererende bedrijf van Berlin Packaging, ‘s werelds grootste Hybrid Packaging Supplier® van glas, plastic en metalen verpakkingen en sluitingen. Als hybrid packaging supplier zijn we een one-stop-shop die de beste elementen van Design & Innovation, Manufacturing Solutions en Customer Solutions voor deze industrie samenbrengt:

  • Ontwerp en innovatie – Vormgeven aan de toekomst van verpakkingen. We hebben toegewijde innovatiecentra om de nieuwste en meest geschikte producten, vaak maatwerk, aan te bieden door aan de behoefte van de klant te voldoen. We zijn trots op onze eersteklas kwaliteitsprocedures en controlenormen, terwijl we gedurende het hele proces technische assistentie bieden.
  • Productieservices – We zorgen ervoor dat onze klanten de exacte verpakking krijgen die ze nodig hebben. We zijn voortdurend op zoek naar de beste partners om (duurzame) verpakkingen en sluitingen van topkwaliteit te kopen.
  • Klantoplossingen – Wij zorgen voor onze klanten. We optimaliseren de opslag, het beheer en de verzending van de producten van onze klanten dankzij een uitgebreid distributienetwerk van meer dan 130 locaties en een eersteklas voorraadbeheersysteem. We bieden onze klanten end-to-end oplossingen voor supply chain management en op maat gemaakte diensten met toegevoegde waarde.

Kortom, een dynamisch bedrijf met veel groeipotentie in de markten: food, wine & spirits, home care, farmaceutica, cosmetica, personal care, otc, sport nutrition en industrial.

Waarom werken bij Berlin?

Maar wat maakt werken bij Berlin Packaging dan zo leuk?

  • Een fijn team, een informele sfeer en een dynamische omgeving;
  • Wil jij je persoonlijk of in jouw functie ontwikkelen? Dan behoort dit ook zeker tot de mogelijkheden. Sterker nog: dit vinden we belangrijk;
  • Flexibel in te delen werktijden;
  • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
  • 26 vakantiedagen, daarnaast krijg je de dagen tussen kerst en oud & nieuw, plus de dag na Hemelvaart van ons;
  • Gezond zijn vinden wij belangrijk. Daarom krijg je van ons een sport abonnement;
  • Pensioenregeling.

Naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden zorgen we voor de benodigde apparatuur om je werk goed te kunnen uitvoeren. Lunchen doen we vaak samen in onze gezellige kantine. Vrijdags wordt er vaak een drankje gedronken en we worden beloond met zeker 2 feestjes per jaar!

Wat ga je bij ons doen?

Berlin Packaging Netherlands, standplaats Wijchen, is per direct op zoek naar versterking van het Customer Service Personal Care team. Ben jij graag hét aanspreekpunt voor één van onze grote klanten in de Cosmetica industrie? Ben je graag onderdeel van een team, maar houd je ook graag de touwtjes in handen, zodat verkoop-, logistieke- en administratieve werkzaamheden soepel verlopen? Dan is dit de baan voor jou!

Je bent het eerste aanspreekpunt voor een grote klant op het gebied van personal care en dus ons visitekaartje! Het onderhouden van deze klantrelatie is een belangrijk onderdeel van de functie. Je bent onderdeel van een fijn team van collega’s die allemaal hun werkzaamheden verrichten voor deze klant. Het werk is dynamisch, geen dag is hetzelfde.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen pakket aan werkzaamheden en werkt nauw samen met de Projectmanagers. Je hebt veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid, wat de functie uitdagend maakt. Je houdt je actief bezig met alle voorkomende verkoop-, logistieke en administratieve werkzaamheden. Zoals het verwerken van artworks, behandelen van klachten en het bedenken van de juiste oplossingen waar nodig. Maar ook zorgdragen voor het soepel verlopen van de introductie van nieuwe collecties, waarbij planning en forecast belangrijke tools zijn. Zoals gezegd is het onderhouden van een goed en warm contact met onze klant een must. Dit alles op een professionele wijze met een flinke dosis enthousiasme!

Je werkt samen met alles afdelingen binnen onze organisatie, met name onze Supplyafdeling om zorg te dragen voor een goed lopend proces omtrent onze klant de producten.

Wat neem je mee?

Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt minimaal 2 jaar ervaring in een dynamische omgeving. We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met personal care. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Verder ben je iemand die enthousiast is en leergierig. Je bent nauwkeurig in je werkzaamheden en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je bent klantgericht: kunt goed luisteren en weet wat de klant nodig heeft. Jij weet hier op een goede en oplossingsgerichte manier op in te spelen wanneer nodig. Je bent een teamspeler en voelt je thuis in een internationale, groeiende, dynamische organisatie die volop in beweging is.

Dit wordt jouw nieuwe werkplek.